November i fjällen

Vad skönt det var att vakna i stugan idag. Jag har lunkat på i sakta mak och endast åstadkommit en middag. Förvisso ett litet mästerverk, har haft en Pulled Pork i ugnen hela dagen. En favorit hos mig.

Tog också en promenad. Vädret är grått, marken är brun och fjällen någonstans däremellan färgmässigt. Och även om det inte låter så tycker jag faktiskt att det är vackert. Mellan höst och vinter på något vis.

Vi har fikat hos mamma och pappa idag. Syrran med familj var på plats. Sen hjälpte vi dem med deras tv. Kanske mest Fredrik då. Och nu är det fredagskväll. Min enda måsteaktivitet ikväll är att ta en dusch och tvätta håret. Sen kanske det blir 1 mot Sverige på tv. Lite lagom. I morgon ska vi få besök. Det blir kul.

Ha en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.