Kebabtallrik, grått väder och annat

Har kommit hem igen. Idag har vi packat ihop stugan för vintern, vilket kändes lite vemodigt, och sen lämnade vi fjällen för den här gången. Vi åt lunch i Hemavan, på Fjälls Kitchen.

Dagens var en kebabtallrik så vi tog den. De snålade inte på maten. Vi har varit mätta hela eftermiddagen sedan, hehe. Efter vi kom hem och hade packat upp allt satte jag mig och filade på ett mastodontblogginlägg som ska komma på tisdag. Är långt ifrån klar så jag får lägga på ett kol, hehe. Ikväll har jag målat första varvet på min spark och så försökt träna lite. Måste göra en ny träningsplan för att den ska bli av.

Igår fick vi besök av en kompis i stugan. Egentligen skulle vi vara ett litet gäng men sjukdom kom emellan, som det så ofta gör för småbarnsföräldrar. Vi har i alla fall spelat en jäkla massa kort, och umgåtts. F tog med kompisen upp på fjället men jag tyckte att det blåste för mycket. Jag tog med mig Baloo ner till sjön istället.

Det har varit så grått hela helgen. Jag tycker att det är lite skönt? Och lite fint, på något vis. Var sak har sin tid. Nu får man gå i ide, pyssla hemma och ta det lite lugnt, helt enkelt. Skulle önska lite snö, dock. Det är alldeles för varmt för att vara november.

Har du haft en fin helg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.