Vecka 45

Ny vecka, nya planer. Jag tror inte att jag har några chockerande planer för den här veckan, det mesta hör nog till mina vanliga rutiner, men jag tänkte ändå lista dem här.

Måndag

Ikväll tänkte jag hinna gå en promenad och hinna skriva klart ett blogginlägg som ska publiceras i morgon. Jag hoppas att jag ska orka det efter att ha chockat kroppen med en vanlig arbetsdag igen, hehe. Tänker lyssna på Söndagsintervjun och göra ett yogapass med fokus på bäcken och ländrygg.

Tisdag

Jag ska antingen måla lager två på min spark eller träna. Det beror på om färgen har torkat. Kanske hinner jag båda? Oavsett aktivitet ska jag lyssna på senaste avsnittet av Surret. Ska försöka få in ett yogapass med fokus på baksida lår.

Onsdag

Lite samma planer som för tisdag: måla sparken eller träna. Om inget av det funkar så.. ska jag hitta på något kul. Kanske läsa? Ska kanske lyssna på Nours poddelipodd och Henrik medan jag tränar eller målar, och så ett yogapass för nacken.

Torsdag

På torsdag ska jag veckostäda huset så det är fint inför helgen. Jag ska också starta en omgång surdegsbröd. Vilken podd ska jag lyssna på medan jag städar? Någon annan intervjupodd, kanske.

Fredag

Veckans bästa dag! Ska baka bröd, TRÄNA och göra helg.

Lördag-Söndag

I helgen ska vi ta tag i det rum som ska föreställa ett kontor men som mest är ett extra förvaringsrum just nu. Det ska rensas och tömmas på vissa grejer. Det ska bli så skönt! Hinner jag ska jag också typ dammtorka på andra ställen i huset där jag nästan aldrig hinner det. Spännande, va?

Vad ska du göra i veckan, och framförallt: vilka poddar ska du lyssna på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.