November 2021

Det är dags att se tillbaka på vad den här bloggen innehöll för ett år sedan. Det skrevs inte jättemånga inlägg så jag har plockat russinen ur kakan och sedan lämnat ganska lite kaka kvar så att säga. November förra året kokar ner till två lite större ämnen: vad som hände på helgerna och sånt jag gjorde eller drömde om att göra.

Saker jag gjorde eller drömde om att göra

I november delade jag ett recept på prinsesstårta, som jag testade att baka första gången då. Inte för att det är så svårt, men ändå. Det kom också ett inlägg med blandade Instagrambilder. Utöver det skrev jag två inlägg med saker jag ville göra. Det ena handlade om huset. Det andra handlade om saker jag ville skriva. Tror att jag skrev det senaste inlägget mest för att peppa mig själv, eftersom skrivandet tyvärr har kommit av sig sedan pandemins intåg.

Allt jag vill skriva
Det senaste från Instagram
Prinsesstårta – på mitt vis
Mina husdrömmar

Allt vi gjorde på helgerna

Jag tror vi hade helger i november som var helt okej. Jag lyckades nog skriva om allihop i alla fall. Bland annat snickrade vi en dörr i stugan, och jag störde mig på att det var alldeles för lite snö när jag skulle julpynta.

Supermysig långhelg
En egen helg
Min söndag: Ett foto i timmen
Vecka 47
En lugn helg

Det var det. Vill du läsa fler månadssammanfattningar?

Januari 2021
Februari 2021
Mars 2021
Maj 2021
Juni 2021
Juli 2021
Augusti 2021

2 reaktioner på ”November 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.