Mycket och lite samtidigt

Den här veckan.. Har varit mycket och lite på samma gång. Kanske är det så man märker att man har någorlunda balans? Det går bra med intensiva toppar för man får också vilan när den behövs.

På fredagarna jobbar jag hemifrån och aldrig ända till fyra, så efter lunch tog jag med mig Baloo hem till mamma och pappa och hängde där ett par timmar. Sen åkte jag hem, spelade tv-spel med min man och lagade egna hamburgare till middag. Sen minns jag inget mer men vi tittade nog på tv, haha.

Igår gick jag i affärer på förmiddagen. Hittade några tomtar och ljuslyktor eller små krukor på secondhand. Efter lunch röjde vi kontoret som har sett ut som oredan själv alldeles för länge och det var en sådan befrielse att få göra det. Vi spelade mer tv-spel och lagade sen ryggbiff med krossad potatis och sallad. Så gott! Är så glad att vi köpte en köttklåda från en lokal producent av naturbeteskött. Det känns bättre i magen. Sen räknade vi på en utbyggnad av stugan och insåg att det var tur för det blev dyrare än vad vi hade tänkt. Nu har vi möjlighet att tänka om.

Och idag.. Hade jag en långsam förmiddag. Jag tog mig ut på en konditionsrunda före lunch och är så glad för det. Dels för att rundan gick över förväntan men också för att det var fantastiskt vackert väder. Solen sken och det var någon minusgrad. Jättehärligt!

Det är fars dag så vi har ätit tårta hos pappa. Sen kom vi hem och jag preppade mat för veckan som kommer. Nu ska jag faktiskt lyfta upp datorn och skriva lite. Det var längesen.

Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.