Vecka 46

Det är måndag och jag är snart hemma. Jag ska hem, göra ett yogapass och titta på ett till avsnitt av Young Royals. Sen är det dags att sova igen. Resten av veckan kommer nog att springa förbi. Jag har inte hunnit tänka klart men jag ska försöka få till några träningspass i alla fall.

Till helgen tänker jag dra fram allt julpynt. Så långt jag hinner i alla fall. Gardiner, stjärnor och adventsstakar står överst på listan. Sedan fyller jag väl på med så många tomtar jag orkar, hehe.

Jag har också beställt hem ett gäng julklappar som jag hoppas kommer den här veckan. Känner väldigt litet hopp för det. Samt en ny julgran som kanske hinner komma innan helgen. Just granen brukar jag ändå inte ta fram förrän kring Lucia, så det är ingen direkt brådska.

Önskar dig en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.