Vår nya hall

I våras var projekt ”renovera hallen” något som vi spenderade tid och pengar på. Inte överdrivet mycket tid åt gången då, eftersom vi renoverade samtidigt som det var högsäsong i fjällen, haha. Men, nu börjar det vara klart så jag tänkte att jag ska visa lite bilder på hur det blev!

Så här! Stora klinkersplattor på golvet som är lika fina som de är sköna att gå på. Innertaket är nytt, med spotlights som takbelysning. Spotlightsen fyndade jag på Tradera. Längst ner till vänster står två frysskåp, och mitt emot har vi byggt en garderob med skjutdörrar. Väggpanelen är från Baseco, och sitter även på väggen till vänster. Till höger sitter som synes en tapet. Byrån har vi fyndat på marketplace. Den ska eventuellt målas, men vi letar fortfarande efter en skohylla av något slag. Vill inte måla förrän jag vet hur den ser ut, så vi kan göra allt lika.

Så här ser det ut i hörnet vid ytterdörren. Tamburmajoren stod hemma i hallen när jag var liten. Sen har den stått i källaren hos mina föräldrar, efter det varit på utflykt i min systers stuga och nu står den hemma hos mig. Här ser man också både tapet och panel på ett bra sätt.

För ett tag sen publicerade jag det här inlägget, som alltså fotades i nya hallen! Ytterdörren till höger, en sån praktisk matta som samlar upp allt grus på golvet och så mitt bästa fynd: speglarna! Det är två gamla fönster som någon har satt spegelglas i, och jag hittade dem på Marketplace. De fanns ungefär 15 mil härifrån, men som tur är bor min svärmor i närheten så vi kunde liksom slå två flugor i en smäll. De hänger dock inte så snett som det verkar på bilden, haha.

Köpte två nya, energisnåla (så gott det gick) frysskåp som fick ersätta den gamla frysboxen. De sväljer inte riktigt lika mycket, men nästan. Eftersom frysboxen stod på motsatt vägg och var bredare får vi mer frysförvaring än vi hade fått om vi hade ställt en mindre frysbox här. Är nöjd! Mest för att det är så lätt att hålla ordning.

Och på andra sidan finns som sagt en garderob som jag kan visa en annan gång. Nu går jag mest och funderar på hur jag ska julpynta i detta underbara utrymme!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.