Jul i huset

Hej bloggen! Det är redan söndag och jag vet inte var tiden tar vägen riktigt. Den här helgen har jag varit ensam hemma och jag har plockat fram julen. Tog det i etapper, så därför tog det hela helgen, men nu är jag i princip klar invändigt. Så skönt att ha allt klart till första advent nästa helg!

Jag har också läst en massa böcker i helgen. Lånade tre stycken på biblioteket i fredags och har läst en och en halv. Och! I fredags började På spåret. Kände mig ringrostig för jag kunde bara en enda fråga, men det blir kanske bättre sen.

Apropå fredag hade vi helt magiskt väder i fredags. Vi har fortfarande ingen snö men har fått ordentligt med minusgrader, så rimfrost får allt att se ut som om det snöat i träden. Det i kombination med strålande sol. Magiskt, som sagt.

Hoppas att din helg har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.