Too Close for Christmas

Min tonrsidol Chad Michael Murray har börjat göra julfimer! Såna utan särskilt mycket djup men med mysig julstämning. Älskar det! I filmen Too Close for Christmas får en eventplanerare för sig att fira jul med sin systers svärfamilj. Filmen utspelar sig en vecka före jul och innefattar familjens alla jultraditioner samt en odräglig bror till eventplanerarens svåger. Dessutom ska ett stort välgörenhetsevent planeras..

Är man på jakt efter julstämning är det här en bra film för det. Den är inte alltför fjantig men väldigt förutsägbar. Precis som genren ska vara. Miljöerna är vackra, vintriga och fulla med jul. Finns på Netflix!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.