Vecka 48

Igår var det första advent och jag gjorde nästan ingenting. Såg en julfilm (den nya med Lindsay Lohan) och tittade på vintersport. Fick till två rundor med Baloo också.

I lördags var vi till grannorten en sväng. Hittade snapsglas och matlådor i stål och aluminium på secondhand. Som hittat! Jag lagade rostbiff till middag. Det blev gott.

Den här veckan ser jag som en lugnare återhämtningsvecka. Jag ska leta reda på de täckbyxor jag har och se över hur de kan lagas (för ATT de behöver lagas är jag övertygad om), och så kanske fixa lite julbak? Ska inte baka så vansinnigt mycket i år, men två sorter så vi har något att ta fram vid behov.

Ja men typ så? Jag ska försöka bestämma mig för om jag ska förnya domänen på den här bloggen eller inte. Kommer inte sluta blogga helt, men kanske gå tillbaka till att bara ligga på WordPress. Har typ två dagar på mig att bestämma det, haha.

Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.