Fjärde december

Andra advent idag. Har haft en underbart mysig helg. I fredags var vi bjudna på adventspyssel. Före pandemin var det en årlig tradition. I år var Fredrik med och vi hade så trevligt att vi inte kom hem förrän mitt i natten. Det i sin tur ledde till att gårdagen blev en rätt trött dag. Vi sov länge och sedan tittade jag på längdskidor och skidskytte hela dagen. Vid tretiden när allt var slut kände jag mig pigg så jag gick en promenad.

Försöker ju vara ute i dagsljus den här tiden på året, men det hade hunnit börja mörkna. Det gjorde inte så mycket. Sen åt vi laxpasta och senare på kvällen såg vi senaste avsnittet av På spåret. Vi kände nästan igen oss på ett av ställena, och kunde lite av frågorna och ledtrådarna där!

Idag startade jag dagen med någon form av mjuk träning på övervåningen. Har haft uppehåll några veckor av ingen anledning alls så jag tänkte att jag måste komma igång. Sen var det vintersport nästan hela dagen. Tog med mig man och hund ut under herrarnas längdskidor (sorry William Poromaa) för att då dagsljus. Sen har jag lagat middag för idag och i morgon, diskat undan och vikt tvätt..

Knappt tre veckor kvar till jul. Det känns lite konstigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.