Vecka 49

Jag brukar ju skriva att vissa veckonummer känns lite mer speciella än andra, och vecka 49 är ett sådant. Första veckan i december borde vara magisk. I natt kom det snö, så nu kanske det äntligen blir vinter. Det blir bra.

Det finns lite planer för veckan, men vi får se vad som blir av. Efter två pandemiår törs jag aldrig riktigt se fram emot roliga saker, haha. Men julbord och julmarknad är sådant som kanske händer i helgen. Baloo har en tid hos veterinären också. Och jag vill fixa för julafton, men vi får väl se vad som blir och inte.

Vilka planer har du för veckan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.