Vad som händer i helgen

Puh, vilken vecka det här blev! Jag har varit sjuk och blivit frisk igen – med allt vad det innebär i tappad tid – och nu ikväll har jag också kommit hem 25 minuter sent på grund av snöfall. Ingen katastrof kanske men jag längtade hem, haha. I alla fall, ingen skada skedd. Nu är det torsdag och nästan helg. Det känns skönt. Jag är förresten glad att det snöar. Det är bra för julstämningen.

I morgon ska vi på julbord, om alla stjärnor står rätt. Det är också julmarknad här där jag bor, och så vill jag ta fram granen i helgen. Och göra köttbullar och pyssla till julaftonsdukningen. Ja, det finns nog saker att göra. Plus en massa vintersport på tv. Skulle nog behöva ett par dagar till, haha.

Det är helt ofattbart att jag går på jullov om två veckor! Tiden går så fort och sakta hela tiden, haha.

Vad ska du göra i helgen?

2 reaktioner på ”Vad som händer i helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.