Bio en onsdag i december

Ikväll har vi varit på bio! Vi såg Länge leve Bonusfamiljen och den var bra. Det var något helt annat än vad jag hade förväntat mig, men ändå bra. Mysigt att gå på bio också. Vi har så himla fin biosalong här där jag bor, tycker alltid att den är bättre än när jag är på bio i stan, haha.

Annars börjar det väl kännas i kroppen att det närmar sig långledigt. Jag är trött. Jag mår aldrig dåligt den här tiden på året, men det är ändå mörkt när jag lämnar hemmet på morgonen och mörkt när jag lämnar jobbet på eftermiddagen, så det är klart man blir trött. Nu är det snart helg igen, då brukar det kännas lättare av bara farten.

Nu ska jag se klart semifinalmatchen mellan Frankrike och Marocko, och sedan är det natt. Hoppas att din vecka är fin så här långt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.