Går på lov

Nej men nu går jag på jullov. Tror kanke jag andades ut för tidigt vad gäller sjukdom, men håller tummarna för att det ska gå bra. Än är jag inte sjuk, och dessutom har jag nyss varit sjuk så jag kanske klarar mig.

I alla fall. Jullov. Ska bli så galet skönt med några dagars vila. Kul med jul också, om vi nu får fira med andra i år. Hoppas. Ikväll ska jag lägga in lax och lägga in aubergine. Kör på samma två recept jag har här i bloggen. En med apelsin och stjärnanis och en med lingon och äpple.

Tror att jag ska försöka träna också. Det var ett tag sen igen. Skulle vilja komma igång med träningen under lovet. Får jag bara vara frisk så ska väl det gå.

Ha en fin avslutning på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.