December 2021

Idag är min första jullovsdag. Egentligen skulle jag ha jobbat idag, men jag valde att plocka ut de komptimmar jag har samlat på mig under hösten för att få en extra ledig dag, Då hinner jag varva ner, förhoppningsvis. Jag tänkte att vi kan titta på vad som hände i december förra året, så jag får samla godbitarna i ett inlägg.

Karantänjulen

För två år sedan firade vi jul ensamma på grund av sjukdom i släkten, pandemi, att alla var ovaccinerade och det fanns diverse restriktioner. Gissa om vi såg fram emot att fira jul förra året! Tyvärr blev allt firande inställt eftersom F utsatts för Covid-smitta precis dagarna före jul. Och det var nog tur att vi ställde in, för han blev sjuk på julaftonskvällen. Men fasen vad trist det var! Förutom inställd jul blev det en veckas karantän, så nyårsfirandet rök ju också. Det enda positiva i kråksången var att jag inte blev smittad. Så märkligt. Jag har nog aldrig varit så frisk som jag var under den veckan.

God jul!
Julafton 2021
Julhelgen så här långt
Jullovet rullar på

Mysiga decemberdagar

December är en mysig månad, det går inte riktigt att komma ifrån. Jag hittar några blandade guldkorn med förväntningar och med saker vi gjorde. Julmarknaden förra året till exempel!

1 december 2021
En till fredag
Tredje advent

Allmän julstämning

Och så avslutar vi med lite julstämning. Bilder på hur jag julpyntat hemma och mitt stora inlägg om pepparkakshus får bidra med den.

Några julbilder
Pepparkakshus – inspiration, recept och tips


Mer från 2021?

Januari 2021
Februari 2021
Maj 2021
Juni 2021
Augusti 2021
November 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.