23 december

Dagen före julafton. Vi har grejat med det sista, och sen kom julgästerna lagom till middagen. Så vi har druckit välkomstdrink, ätit hämtpizza och gått en promenad. Sen blev det uppesittarkväll med Bingolotto.

Än så länge är alla friska och krya, så jag hoppas att det håller i sig. På vägen hem från jobbet i onsdags satt jag ett par rader från folk som var ordentligt sjuka. Tänkte att jag skulle bli smittad och att det i så fall skulle kunna bryta ut lagom till julafton. Så vi får väl se, haha.

Min bästa i år är att jag lurat i min man att hans julklapp inte hann komma fram. Nu ligger den gömd under granen, hehe. Och han läser sällan den här bloggen så jag tror inte han kommer veta om det heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.