Mina julklappar

Jag fick så många fler julklappar än jag hade räknat med i år. Vi har ju slutat ge till de vuxna i båda våra familjer, så jag väntade mig bara en julklapp från F i år. Det fick jag, men jag fick också några fler.

Av F fick jag ett tyngdtäcke som jag hade önskat mig. Ska ha under sommarhalvåret, är tanken, eftersom jag sover lätt och oroligt då. Så får jag väl utvärdera sedan och se om det är tillräckligt bra. Jag fick också ett stort låtsasblockljus av en gemensam vän, samt en muminmugg och ullsockar av min svärfar.

Fick en väggalmanacka av mitt syskonbarn, men jag vill inte lägga ut bilder på andras barn så den får ni inte se. Fick också det här fina pysslet av 9-åringen som är F:s syskonbarn. Blev lite rörd av den presenten, faktiskt.

Klart slut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.