Påbörjat nyårsfirandet

Jag hade tänkt hinna skriva det här inlägget innan det blev midnatt, men det gick inte. Vi har påbörjat vårt nyårsfirande. Vi är i fjällen och det blåser storm men det ska avta under morgondagen. Vi umgås med vänner i några dagar och är extra glada eftersom vi inte kunnat göra det på ett par år.

Idag har vi installerat oss, handlat mat och lekt med sällskapets yngste deltagare. Jag har hämtat ut mitt liftkort, så vi ska nig försöka åka slalom i morgon. Det är alldeles för lite snö, men förhoppningsvis tillräckligt för att jag inte ska slå ihjäl mig.

Vi hörs när vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.