1 januari 2023

Nytt år! Och även om jag känner mig så nöjd med förra året så ser jag så mycket fram emot det här året. Jag har tre stora grejer som jag har tänkt ska hända i år, och jag kommer skriva om dem här när och om de händer. Den första blir redan om två veckor!

Vi har firat nyår i Hemavan med vänner. Vet inte hur många år vi har gjort det här nu, men det börjar räknas som en tradition tycker jag nog. Vi har åkt slalom. Jag åkte i den enklaste backen och försökte komma ihåg hur man gör. Skämde ut mig lite men fick till det efter två dagars åkning. Det var bra före, lite mjukt i backen. Annars är det ofta isigt den här tiden på året och det är mindre kul.

När vi inte har åkt slalom har vi ätit middagar ihop, spelat kort och turats om att aktivera en fyraåring. Väldigt kravlöst och mycket trevligt. Är nöjd!

F jobbar nästa vecka, men jag är ledig i sju dagar till. Har ett gäng planer för den här veckan, men vet också att jag brukar ha lite lång startsträcka så vi får se vad som blir av. Vi kan ta det i morgon.

Gott nytt år bloggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.