Vecka 1/2023

Årets första vecka är här! Jag tror aldrig jag har känt mig så laddad för ett nytt år eller varit så pigg under jullovet tidigare? Är glad för det. I veckan är F tillbaka på jobbet och jag är ledig själv tillsammans med Baloo. Den här första dagen har jag veckohandlat, städat kylen samt grejat med tvätt och disk. Har en del grejer på agendan i veckan och tänkte dela med mig av dem här.

Beställa grönsaksfrön för en ny odlingssäsong står först på listan. I mitten av januari brukar jag dra igång med sådd av paprika och chili, och i år ska jag även så aubergine och basilika. Tror jag. I alla fall behöver jag frön. Inventerade förrådet förra veckan så nu ät det egentligen bara att beställa.

Baka bröd är en annan sak som står på min lista. Under hösten bakade jag allt vårt matbröd, i princip. Tror att vi köpte bröd två gånger, plus nu inför jul. Eftersom det både är godare och billigare vill jag fortsätta med det.

Tvätta upp alla kläder, och det har jag börjat med. Känns skönt att veta att alla ”fina” kläder är rena när jag ska börja jobba igen.

Fotoböcker. Har inte gjor fotoböcker för 2020 eller 2021, och nu är det dags för 2022. Känns.. Det känns besvärligt, men jag är väldigt glad för de fotoböcker jag har så jag ska ta tag i det.

Jag borde fixa nya strumpor och vantar. Har pinsamt få hela strumpor, och borde vara vuxen nog att köpa ett par ordentliga vinterhandskar. Har fina stickade vantar, men när det är riktigt kallt behövs något rejälare. Glömde två par på bussen förra året och fick inte tillbaka dem.

Skriva. 2023 ska ju bli mitt skrivår, så jag borde komma igång redan den här veckan för att sätta tonen. Hehe.

Träna och yoga. Kommentar överflödig? Vill ha en stark kropp som också är relativt rörlig.

Köpa gratulationskort. Vi ska på namngivning för ett syskonpar på lördag, så jag ska fixa kort att fästa på presenterna (som jag faktiskt fixade redan i november, klapp på axeln). Orkar nog inte göra gratulationskort dock.

Önskar dig en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.