3 januari

Oj, oj, oj vad jag var trött igår. Vaknade sent, somnade på soffan på eftermiddagen och halvsov hela kvällen. Sviter från nyårsnatten antar jag. Fördelen var att jag somnade tidigt igår och därför vaknade jag en timme tidigare idag än igår. Klockan var ändå åtta, men jag ska nog kunna vrida tillbaka dygnet lite ändå.

Idag har jag ändå gjort en hel del grejer. Har bakat en sats med småfrallor. Skulle vilja baka mer men får se om jag orkar det den här veckan. Har också kört två maskiner med tvätt. Försöker använda maskiner dagtid nu när jag kan för att hjälpa till att ”platta till kurvan” men vet inte om det hjälper? Har också börjat rensa bland mina bilder på mobilen och ska nog försöka göra en fotobok ikväll.

Två hundpromenader, ett träningspass och så bägge loppen i Tour de Ski har det också blivit. En bra dag ändå. Ska testa ett nytt recept till middag: nudelsoppa med grönkål och tofu. Och umgås med min man.

Har du det bra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.