En torsdag som känns som en fredag

Det är trettondagsafton idag, vilket betyder att morgondagen är ledig eftersom det är trettondagen. Vi fick till riktig fredagskänsla här. Jag lagade Pulled Beef i min Crock Pot. Fick den i födelsedagspresent för ganska exakt 51 veckor sedan och premiäranvände den idag (…). Det blev bra men man måste modifiera lite för att det ska bli som man är van, tror jag. F fick en luftfritös i julklapp, så den testade vi också idag. Fick till perfekta pommes frites? Helt frälst på den.

Jag kikade på min lista över saker att göra den här veckan och konstaterar att jag har bockat av allt utom att köpa handskar och att skriva. En bra vecka! Är mest nöjd över att jag tog mig för att göra en fotobok för 2022. Har fortfarande kvar 2021 och 2020, men det får bli ett mål för hela året.

Tre lediga dagar väntar nu. Vi ska på en namngivning och ett kalas, så vi har det vi gör. Kul att allt sånt har kommit igång efter pandemin.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.