Första helgen 2023

Den här helgen har vi varit på en namngivning hos kompisar och firat en tvååring. Igår var det namngivning för kompisars barn. Två stycken, till och med. Ytterligare en pandemieffekt antar jag. Det var väldigt roligt. Extra kul att träffa människor vi sällan möter.

Det här var den enda bilden jag tog därifrån. Vi var där i alla fall, haha. Det blev middag på vägen hem och så var vi hemma halv tio.

Idag var en segare dag. Jag har tittat på längdskidor och bytte om från pyjamas vid halv två. Då promenerade jag och Baloo hem till syrran. F mötte upp och så var vi på 2-årskalas. Sen har vi handlat och nu ska jag försöka träna lite.

I morgon börjar jag jobba igen. Känner mig utvilad så det ska nog gå bra.

Hur har din vecka varit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.