Vecka 2/2023

Måndag kvart i åtta och jag är på väg hem från jobbet. Första arbetsdagen 2023 avbockad. Min dag har bestått av att tömma skrivbordet. Jag har nämligen fått ett nytt jobb! Jag jobbar sista dagen i morgon, och sen på min nya arbetsplats från och med onsdag. Det ska bli spännande. De senaste tre terminerna har jag jobbat i grannkommunen, och busspendlat varje dag. Cirka 1,5 timme enkel väg. Jag är så glad att jag valde att prova det för jag har lärt känna så många fina människor ❤️

I samband med att jag tog mitt nuvarande jobb bestämde jag mig för att inte skriva om jobbet i sociala medier, men nu gör jag ett litet undantag. Jag ska nämligen byta bransch, vilket känns stort och därför bör dokumenteras. Jag har inte riktigt bestämt hur jag ska använda mig av bloggen i framtiden. Jag tror att det kommer bli uteslutande en vardagsblogg, men vi får se. Det ska ju passa med mina nya uppdrag och så.

Så, det här är en av sakerna som gjort mig så peppad på det nya året! Ikväll har jag varit ute och ätit middag med mitt arbetslag. Som sagt, så fina människor ❤️ Lätt värt att komma hem halv nio, haha. I morgon åker jag sista gången fram och tillbaka på ett tag. Var sak har sin tid.

Det känns bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.